De residentiële hoge zwembadoverkapping: tussen doorzichtig en robuust

De residentiële hoge overkapping werd ontworpen om rond het zwembad een wellness- of ontspanningsomgeving in te richten. De vormgeving van deze overdekkingen maakt mogelijk om vlot rond de kuip te lopen. De hoge overdekking is ideaal om het hele jaar door van een overdekt zwembad te genieten.

De troeven van de residentiële hoge zwembadoverkappingen die Pascal RICHE koos:

  • Trek partij van het optimale volume en van de uitzonderlijke lichtinval bij een hoge overkapping, om een heuse leefruimte in te richten rond uw zwembad. De hoge overdekking is inderdaad ideaal om bijvoorbeeld een tuinsalon, een whirlpool naast uw zwembad te plaatsen. Zo kunt u dankzij uw zwembadoverkapping niet alleen heerlijk zwemmen wanneer u maar wil, maar ook meteen daarna zalig ontspannen ernaast.
  • Ondanks de grote afmetingen schuift de structuur van thermogelakt aluminium vlot open en dicht en kan ze door één enkele persoon worden bediend.
  • Dankzij een innovatief schuifsysteem is uw zwembad in enkele seconden niet meer overdekt. U kunt dus een duik nemen in uw overdekt of in uw openluchtzwembad, waar u ook zin in hebt.
  • Vöroka® bouwt uw overdekking op maat en plaatst ze rechtstreeks bij u thuis.

Ontdek onze andere oplossingen om zwembaden te overdekken: