Partners van kwaliteit voor uw zwembad en toebehoren

Gesterkt door de ervaring die het sinds 1983 opbouwde, wist het bedrijf Pascal RICHE zich te omringen door de beste Europese fabrikanten om al uw projecten in goede banen te leiden. Wij hebben voor u producten van hoge kwaliteit geselecteerd die ontworpen worden door grote erkende fabrikanten, net als wij familiebedrijven.

RivieraPool

RivieraPool is een solide familiebedrijf dat in het noorden van Duitsland gevestigd is. Deze Duitse fabrikant produceert sinds 1970 voorgefabriceerde zwembaden en whirlpools voor openbaar of particulier gebruik. Vandaag staat RivieraPool aan de top in Europa. Comfort, onvergelijkbare kwaliteit, een exclusief design en geraffineerde techniek zijn het resultaat van 45 jaar ervaring en innovatie. U vindt RivieraPool zwembaden en spabaden zowel bij particulieren als in tal van hotels in Europa. Kortom, u vindt RivieraPool daar waar comfortabel zwemmen en baden, uitstekende kwaliteit en elegant design de hoofdkenmerken zijn!

Piscines Dugain

Piscines Dugain is een technisch en ervaren familiebedrijf dat sinds 1986 in Frankrijk gevestigd is. Het bedrijf Piscines Dugain innoveert voortdurend en blinkt uit in wat het doet. Het concept is gepatenteerd en voldoet aan de technische bouwnormen. De technologie van Piscines Dugain wordt dagelijks toegepast, overal in Frankrijk en daarbuiten.

Vöroka

De fabriek die in 1964 werd opgericht, specialiseerde zich al zeer snel in de productie van zwembadoverkappingen en terrassoverdekkingen. Moderne uitrusting en goed opgeleid personeel waarborgen de hoogste kwaliteit in de productie, zowel standaard als volgens speciale criteria.
Vöroka biedt het ruimste gamma overdekkingen voor privé-woningen en voor professionele ruimtes. Vöroka verbindt design met weerstand voor al zijn constructies en is betrokken van bij het ontwerp tot de opbouw. De tot in de puntjes bestudeerde structuur en de uitmuntende materialen maken dat de klant vele jaren lang zorgeloos kan genieten van zijn installaties.

AstralPool

AstralPool is een Spaanse fabrikant die al bijna 30 jaar actief is. Het bedrijf ontwerp en fabriceert spabaden, om u alsmaar meer welzijn te kunnen bieden. Dankzij zijn geavanceerde technologische deskundigheid kan het spabaden met een zeer kwalitatieve afwerking fabriceren.