Zwembaden in kit: zeer makkelijk in werking te stellen.

Zelf uw zwembad bouwen, dat kan vlot met de zwembaden van Pascal RICHE! Wij selecteerden voor u zwembaden van hoge kwaliteit die veel erkenning krijgen omwille van hun makkelijke bouwprocedés:

de houten Piscinelle® zwembaden en de 100% betonnen zwembaden van Piscines Dugain®.

De zwembaden van de firma Pascal Riche koppelen de noties kit aan hoger gamma. De notie van een zwembad in kit wordt vaak gelijkgesteld met goedkoop product van middelmatige kwaliteit. Maar wij hechten het grootste belang aan duurzaamheid en aan de blijvende tevredenheid van de klant in de tijd.
De eindkostprijs is dus lager terwijl er toch professioneel materiaal wordt gebruikt. Wij bieden u de mogelijkheid om het zwembad van uw dromen te bouwen zonder de hogere kosten van traditionele werken.

Uw eigen zwembad bouwen in vier stappen, met Pascal RICHE

 1. Naargelang de toegang en de omgeving van uw tuin, raden wij u de beste technische oplossing aan om te beantwoorden aan uw vereisten op het vlak van comfort en esthetisch uitzicht.
 2. U krijgt alle nodige materiaal en ook een volledige, gedetailleerde handleiding.
 3. Wij begeleiden u tijdens de hele uitvoering: ofwel telefonisch met een ervaren technicus, ofwel komen we ter plaatse. U kunt ook opleidingen volgen om alle stappen in de opbouw goed onder de knie te krijgen.
 4. Zodra de montage klaar is, en om zeker te stellen dat alles in orde is, komt een technicus langs om uw zwembad in werking te stellen.

Uw zwembad kan worden ingegraven, half ingegraven of bovengronds zijn:

 • Ingegraven zwembaden zijn het meest klassieke zwembadtype. Bekijk de vele realisaties van de firma Pascal RICHE op dit gebied.
 • De bovengrondse zwembaden:
  • interessantere prijs, want gewoon op de bodem geplaatst, zodat er weinig of geen grondwerken nodig zijn
  • de perfecte oplossing voor een hellend terrein, een hoger gelegen huis, …
  • snelle installatie
  • mogelijkheid om het zwembad mee te nemen bij een verhuizing
  • als u kleine kinderen hebt, kunt u het zwembad makkelijk beveiligen door gewoon de ladder op te trekken