Het zwembad van uw dromen? Dat ontwerpt Pascal Riche toch voor u!

U wil dat vakantiegevoel hebben en heerlijk ontspannen in uw eigen tuin? Plaats een zwembad!
Dit moet uiteraard beantwoorden aan al uw vereisten op het vlak van functionaliteit, comfort en esthetisch uitzicht. Dat kan Pascal RICHE u allemaal bieden! Ons bedrijf zet zich met veel passie in om uw dromen concreet vorm te geven. U hebt de garantie van werk dat goed uitgevoerd is, binnen de tijd en binnen het vooraf bepaalde budget.

Ons doel: kwaliteit bieden zonder toegevingen en u volledig tevreden stellen door nog beter te doen dan u verwachtte!

Ontdek de verschillende types zwembaden die Pascal RICHE bij u kan plaatsen:

De troeven van Pascal RICHE voor uw zwembad:

 • Maatwerk
  Elk zwembad wordt ontworpen en ingericht volgens uw architecturale vereisten. Wij luisteren goed naar u om dan die technische oplossingen te zoeken die volledig stroken met uw project.
 • Kwaliteit
  Wij hebben voor u producten van hoge kwaliteit geselecteerd die ontworpen worden door grote erkende fabrikanten, net als wij familiebedrijven.
 • Uitvoering van het hele project, van begin tot einde
  De firma Pascal RICHE voert al sinds 1983 uw zwembad ‘duikklaar’ uit, zonder onderaannemers. Ons team van vakmensen beheert uw project van a tot z. Om werk van kwaliteit te garanderen, is de bedrijfsleider altijd ter plaatse tijdens de werken.
 • De keuze
  Naargelang uw verwachtingen op het gebied van het gebruik, de plaats en het esthetisch uitzicht stelt Pascal RICHE prefab monoblok zwembaden voor, zwembaden uit 100% vol beton, openbare of privé-zwembaden, binnen- of buitenzwembaden, zwembaden in kit met assistentie indien nodig …
 • Het vakmanschap
  Al onze technici worden opgeleid en gecertificeerd in onze fabriek, om werk van een onovertroffen kwaliteit te leveren. Doe uw voordeel met onze knowhow die we sinds 1983 opbouwden.

En natuurlijk geven wij voor u altijd voorrang aan comfort, een exclusief design, de beste verhouding tussen kwaliteit en prijs en innovatie!

Put inspiratie uit onze realisaties